Ziarna słoncznika

Pasta na chleb z ziaren słonecznika

Składniki:

  • ziarna słonecznika bio 200g
  • cebula
  • jabłko
  • szczypta galgantu i bertramu (zioła w kuchni Świętej Hildegardy)
  • sól, pieprz
  • masło klarowane
  • natka pietruszki posiekana 1/3 pęczka

Przygotowanie:

Ziarna słonecznika ugotować do miękkości w wodzie. Cebulę poddusić na maśle. Zmiksować i przyprawić do smaku, dodać posiekaną natkę pietruszki.

Pogotowie Zakwasowe
Przegląd prywatności

Ta strona korzysta z ciasteczek, aby zapewnić Ci najlepszą możliwą obsługę. Informacje o ciasteczkach są przechowywane w przeglądarce i wykonują funkcje takie jak rozpoznawanie Cię po powrocie na naszą stronę internetową i pomaganie naszemu zespołowi w zrozumieniu, które sekcje witryny są dla Ciebie najbardziej interesujące i przydatne.