Pasta z fasoli

Składniki:

  • 1 szklanka ugotowanej fasoli
  • ½ cebuli zeszklonej na oliwie
  • majeranek
  • woda

Wykonanie:

 Namoczoną wcześniej fasolę gotujemy w małej ilości wody do miękkości. W tym czasie na patelni dusimy cebulę, można uprażyć z połową startego jabłka. Ugotowaną, odcedzoną fasolę oraz cebulkę i jabłko miksujemy na gładką masę, jeśli pasta jest gęsta dodaj odrobinę zimnej wody, dodajemy na końcu majeranek.

Smacznego!

Pogotowie Zakwasowe
Przegląd prywatności

Ta strona korzysta z ciasteczek, aby zapewnić Ci najlepszą możliwą obsługę. Informacje o ciasteczkach są przechowywane w przeglądarce i wykonują funkcje takie jak rozpoznawanie Cię po powrocie na naszą stronę internetową i pomaganie naszemu zespołowi w zrozumieniu, które sekcje witryny są dla Ciebie najbardziej interesujące i przydatne.